Computers

Alles wat maar gaat over computers en Internet kan je hier vinden.
Gebruikersavatar
G-Vak
Reservespeler
Berichten: 1748
Lid geworden op: 31 mei 2006, 11:55
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

05 dec 2016, 10:39

Probleem Facebook met e-mail adres.

Mijn vrouw heeft een FB-account via ons e-mail adres en IE als browser.
Ik wilde ook een FB-account maar dit lukte niet omdat we hetzelfde e-mail adres hebben.
Toen geprobeerd met Browser Chrome en dat lukte wel. FB-account maanden werkend.
Na een reparatie bij een PC-bedrijf is mijn FB-account weggehaald.
Ik probeer weer via Chrome mijn account op te starten,maar steeds
word ik naar het account van mijn vrouw gestuurd vanwege hetzelfde e-mail adres.
Mijn FB bestaat nog steeds incl.foto's e.d. maar ik kan er geen gebruik van maken
vanwege het feit dat FB me steeds weer naar het andere account stuurt !
Toch vreemd dat het eerst wel lukte en nu niet meer.
Nieuw e-mailadres zou helpen maar dan ben ik toch ook mijn huidige pagina kwijt?

Gebruikersavatar
pAZcal
Reservespeler
Berichten: 1889
Lid geworden op: 17 mei 2006, 18:52
Locatie: Leiden

27 mar 2017, 22:26

G-Vak schreef:
05 dec 2016, 10:39
Probleem Facebook met e-mail adres.

Mijn vrouw heeft een FB-account via ons e-mail adres en IE als browser.
Ik wilde ook een FB-account maar dit lukte niet omdat we hetzelfde e-mail adres hebben.
Toen geprobeerd met Browser Chrome en dat lukte wel. FB-account maanden werkend.
Na een reparatie bij een PC-bedrijf is mijn FB-account weggehaald.
Ik probeer weer via Chrome mijn account op te starten,maar steeds
word ik naar het account van mijn vrouw gestuurd vanwege hetzelfde e-mail adres.
Mijn FB bestaat nog steeds incl.foto's e.d. maar ik kan er geen gebruik van maken
vanwege het feit dat FB me steeds weer naar het andere account stuurt !
Toch vreemd dat het eerst wel lukte en nu niet meer.
Nieuw e-mailadres zou helpen maar dan ben ik toch ook mijn huidige pagina kwijt?
Zoals ik dit lees, lijkt het mij dat je nooit een eigen account hebt gehad. Je kunt met de inzichten die ik heb geen 2 accounts op 1 e-mailadres hebben.

Gebruikersavatar
pAZcal
Reservespeler
Berichten: 1889
Lid geworden op: 17 mei 2006, 18:52
Locatie: Leiden

27 mar 2017, 22:27

Ik heb een Motorola Moto G smartphone en ik krijg sinds vandaag geen verbinding meer met mijn PC via USB.
Als ik hem plug, gaat hij in het begin wel laden en komt er te staan gekoppeld als media apparaat. Op een gegeven moment stopt hij met laden en dan ben ik klaar.

- Verbinding maken als media-apparaat (MTP) staat aangevinkt in mijn telefoon.
- In "Deze Computer" staat mijn smartphone niet in het rijtje met aangesloten apparaten.

Heeft iemand enig idee wat ik kan doen?
Voorheen werkte USB altijd prima. En ja, ik heb beide apparaten al uit en aan gezet. ;)
Ik heb nu uit pure wanhoop maar via bluetooth nieuwe muziek op mijn telefoon gezet. Maar dat schiet voor geen meter op.
Bovendien heb ik ook weinig zin om straks als ik deze muziek beu ben het liedje voor liedje te gaan verwijderen via het Play Music menu...
Laatst gewijzigd door pAZcal op 28 mar 2017, 15:56, 1 keer totaal gewijzigd.

Gebruikersavatar
vriend
Reservespeler
Berichten: 1804
Lid geworden op: 15 sep 2006, 23:38
Locatie: Alkmaar

28 mar 2017, 09:20

Je bent bang voor stilte?
Morele winnaars zijn slechte verliezers.

Gebruikersavatar
pAZcal
Reservespeler
Berichten: 1889
Lid geworden op: 17 mei 2006, 18:52
Locatie: Leiden

28 mar 2017, 09:48

Ik luister graag muziek tijdens het werken, maar koptelefoon is niet toegestaan. Daarom zet ik altijd mijn telefoon op muziek afspelen: dan kan ik wat muziek en omgevingsgeluid horen.

Gebruikersavatar
pAZcal
Reservespeler
Berichten: 1889
Lid geworden op: 17 mei 2006, 18:52
Locatie: Leiden

28 mar 2017, 15:54

pAZcal schreef:
27 mar 2017, 22:27
Ik heb een Motorola Moto G smartphone en ik krijg sinds vandaag geen verbinding meer met mijn PC via USB.
Als ik hem plug, gaat hij in het begin wel laden en komt er te staan gekoppeld als media apparaat. Op een gegeven moment stopt hij met laden en dan ben ik klaar.

- Verbinding maken als media-apparaat (MTP) staat aangevinkt in mijn telefoon.
- In "Deze Computer" staat mijn smartphone niet in het rijtje met aangesloten apparaten.

Heeft iemand enig idee wat ik kan doen?
Voorheen werkte USB altijd prima. En ja, ik heb beide apparaten al uit en aan gezet. ;)
Ik heb nu uit pure wanhoop maar via bluetooth nieuwe muziek op mijn telefoon gezet. Maar dat schiet voor geen meter op.
Bovendien heb ik ook weinig zin om straks als ik deze muziek beu ben het liedje voor liedje te gaan verwijderen via het Play Music menu...
De grap is dat als ik bij USB-computerverbinding kies voor Camera (PTP), dat mijn apparaat wel gevonden wordt, maar als ik kies voor media-apparaat (MTP) hij acuut verdwijnt en niet meer gevonden wordt.

Bij PTP kan ik echter alleen de mappen zien/openen waar foto's in zitten.

Strontvervelend is dit. Ik krijg het niet opgelost.

Gebruikersavatar
~AZ~
Basisspeler
Berichten: 2971
Lid geworden op: 20 jul 2013, 13:00

28 mar 2017, 16:09

Ik zou gewoon een paar euro in de maand investeren in Spotify als het echt alleen om muziek gaat.

Gebruikersavatar
pAZcal
Reservespeler
Berichten: 1889
Lid geworden op: 17 mei 2006, 18:52
Locatie: Leiden

28 mar 2017, 16:15

Ik wil het probleem oplossen. Geen workaround.

Edit: laat maar. Ik heb al heel hard geklikt in apparatenbeheer en drivers geupdate. Net zo lang klikken tot je krijgt wat je wilt, is de sleutel tot succes. Hoezee!

Gebruikersavatar
Onderhond
Fanatic
Berichten: 646
Lid geworden op: 03 jun 2005, 07:16
Locatie: half uurtje rijden van het stadion
Contacteer:

04 okt 2017, 08:09

Wifi problemen thuis. Hoe krijg ik een goed wifi signaal tot in de schuur die 10 meter verderop staat en betonnen wanden heeft? Ik zie door de bomen het bos niet meer met al die mesh routers, accespoints, repeaters, powerline adapters.... Voor max 300 euro moet het gewoon opgelost zijn! (zonder kabels te hoeven trekken...).
It's a joke, not a dick. Don't take it so hard.

Gebruikersavatar
MO7
Beheerder
Berichten: 4811
Lid geworden op: 30 dec 2003, 19:14
Locatie: Alkmaar

04 okt 2017, 15:04

Mesh is het mooist en het duurst, maar een goeie powerlineadaptor werkt bij mij ook prima. Ik heb een netgear en was rond de 100 euro kwijt bij de mediamarkt.
Olhanense

Gebruikersavatar
Onderhond
Fanatic
Berichten: 646
Lid geworden op: 03 jun 2005, 07:16
Locatie: half uurtje rijden van het stadion
Contacteer:

09 okt 2017, 06:47

MO7 schreef:
04 okt 2017, 15:04
Mesh is het mooist en het duurst, maar een goeie powerlineadaptor werkt bij mij ook prima. Ik heb een netgear en was rond de 100 euro kwijt bij de mediamarkt.
Powerline adapter it is, en het werkt prima!
It's a joke, not a dick. Don't take it so hard.

Gebruikersavatar
G-Vak
Reservespeler
Berichten: 1748
Lid geworden op: 31 mei 2006, 11:55
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

16 okt 2017, 19:44

Hoi

wie weet er een goed en betrouwbaar adres om bij een i-phone
het aanraakscherm te laten vernieuwen ?

Gebruikersavatar
MO7
Beheerder
Berichten: 4811
Lid geworden op: 30 dec 2003, 19:14
Locatie: Alkmaar

16 okt 2017, 20:52

Repareeruwtelefoon.nl schijnt snel en betrouwbaar te zijn. Kun je meteen de auto wassen terwijl je wacht :wink:
Olhanense

Gebruikersavatar
G-Vak
Reservespeler
Berichten: 1748
Lid geworden op: 31 mei 2006, 11:55
Locatie: Alkmaar
Contacteer:

17 okt 2017, 09:54

MO7 schreef:
16 okt 2017, 20:52
Repareeruwtelefoon.nl schijnt snel en betrouwbaar te zijn. Kun je meteen de auto wassen terwijl je wacht :wink:
Snel en goed geholpen.Toffe gast. (Auto was ik nooit !)

Gebruikersavatar
pAZcal
Reservespeler
Berichten: 1889
Lid geworden op: 17 mei 2006, 18:52
Locatie: Leiden

21 nov 2017, 21:01

Ik krijg sinds kort steeds als ik google open de laatste 6 zoekopdrachten te zien.
Weet iemand hoe je kunt instellen dat je gewoon een blanco google krijgt, zonder de laatste zoekopdrachten in beeld te krijgen?
Bijlagen
google.PNG
google.PNG (64.97 KiB) 208 keer bekeken

Gebruikersavatar
Geest van Dirk
Invaller
Berichten: 2494
Lid geworden op: 20 jan 2012, 20:51

23 nov 2017, 17:30

Door je browser geschiedenis te wissen

Als je dat niet wilt kun je ook een incognito venster openen en dan daarin browsen.

Gebruikersavatar
pAZcal
Reservespeler
Berichten: 1889
Lid geworden op: 17 mei 2006, 18:52
Locatie: Leiden

23 nov 2017, 18:50

Ik had het nog nooit eerder gehad en nu is het ook niet meer. Het leek uit de lucht gevallen. Best raar. Grapje van Google misschien?

Plaats reactie
  • Informatie
  • Wie is er online

    Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers